Wie zijn wij? Een gezinswoning omgevormd tot een gite
die uw landelijke uitjes viert

"Als ik aan Les-Bulles denk, is het alsof ik een raam openzet en een zucht van licht, frisse lucht en welzijn me binnendringt.Vroeger brachten we daar onze vakanties door: fietsen, wandelen, hutten in het bos, vissen, eindeloze spelletjes Monopoly of kaarten op regenachtige dagen, lezen bij het vuur, bosbessen plukken, paddestoelen uit het bos of de wei, vespers in Orval vanwaar we terugkwamen met kaas en bier (voor de ouders!) om om samen te komen rond een grote familietafel in de keuken…"

« ...Deze zorgeloze houding en dit gevoel van grote vrijheid, deze momenten van geluk, op deze prachtige open plek die de Gaume is en met een zeer liefhebbende grootmoeder, hebben mijn jeugd opgebouwd. Ik haal er elke dag een echte levenskracht uit».
A.M.

In 2008 werd ons project gestart om het huis om te vormen tot een landelijke gîte en de gasten de mogelijkheid te bieden zich te herbronnen terwijl ze genieten van de vele rijkdommen van de streek.

In 2011, na een grondige renovatie met behoud van het authentieke, en uitgevoerd door lokale ambachtslieden, openden Cécile en haar familie de gîte.